Teta isceljivanje (theta isceljivanje)

ŠTA JE TETA ISCELJIVANJE (THETA ISCELJIVANJE)?
To je tehnika koja nam omogućava rad pri teta opsegu moždanih frekvencija (4-7 Hz) u kojem smo do pojave ove tehnike mogli samo da spavamo.
Značaj budnog i svesnog rada pri teta talasima je ogroman, jer nam omogućava pristup podsvesti, koja čini oko 95% našeg uma. U našoj podsvesti se nalaze hiljade verovanja, koja su postala programi u skladu sa kojima funkcionišemo, ti programi nas čine onakvim kakvi jesmo i privlače u naš život situacije koje su u skladu s njima i koje ih potvrđuju.
Mogućnost pronalaženja nepoželjnih verovanja i mogućnost njihove promene je ogromna dobrobit koju je ova tehnika donela čovečanstvu.
Otklanjanjem nepoželjnih programa i usvajanjem novih, gotovo trenutno isceljujemo sve aspekte našeg života u kojima je došlo do bilo kakve neravnoteže, a koja se ispoljila kroz bolest, nezadovoljavajuću finansijsku situaciju, uznemiravajuće međuljudske odnose, nedostatak životne radosti, nedostatak osećaja svrhe i smisla. Promene koje ova tehnika donosi su brze i jasno vidljive.
Molim Vas sačekajte!

Novosti

Ukoliko želite da primate obaveštenja od nas, molimo Vas upišite Vaš e-mail.